Ramadan Timetable 2023

March 26, 2023

May Allah bless you abundantly during this Ramadan!

Happy Ramadan to you and your loved ones. May God accept your prayers and fasts. Please see the Ramadan timetable attached below.

Përhajr Ramazani. Zoti ua pranoftë gjitha adhurimet!

Gëzuar Ramazanin për ju dhe më të dashurit tuaj. Zoti ju pranoftë lutjet dhe agjërimet. Ju lutemi shikoni orarin e Ramazanit bashkangjitur.

*The Eid prayers will be held at Capitol Banquet Center Address: 6435 Dixie Rd, Mississauga, on April 21st, 2023 the Ceremony starts at 6:00 am with morning prayers, then there will be a lecture by Imam Adnan Berbatovci, and Eid prayers will take place at 6:45 am. The Albanian Mosque congratulates Eid-al-Fitr, praying to God that this Glorious celebration brings you love, happiness, prosperity and health for all in your families. May the Peace, Mercy and Blessing of Allah be Upon You!

*Falja e namazit të BAJRAM-it do të mbahet në Capitol Banquet Center adresa: 6435 Dixie Rd, Mississauga me 21 Prill, 2023 Ceremonia fillon në ora 06:00 am me faljen e mëngjesit, pastaj do të ketë ligjeratë nga Imami Adnan Berbatovci, ndërkaq falja e Bajramit do të bëhet në ora 6:45 am. Xhamia Shqiptare ju uron festën e Fitër Bajramit duke e lutur Zotin e madhërishëm që kjo festë madhështore t’iu sjellë dashuri, lumturi begati dhe shëndet për të gjithë. Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi ju dhe familjet tuaja.

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...