SPONSOR Darka E Fiter Bajramit | SPONSOR Eid AL-FITER DINNER | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

March 28, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Besimtarë dhe Vëllezër të shtrenjtë, ju bëjmë thirrje që të na ndihmoni për të pasur sukses në Darken tonë të Fiter Bajramit! Si një organizatë bamirësie e regjistruar me numër bamirësie 119050037 RR 0001, ne mbështetemi në gjenerozitetin e bizneseve dhe individëve për të mbështetur programet dhe eventet tona. Duke sponsorizuar festën tonë të darkës, biznesi juaj do të marr eksponim të vlefshëm në komunitetin tonë, si dhe njohje në faqen tonë të internetit, në rrjetet sociale dhe në materialin e eventit.

Jo vetëm do të mbështetni një qëllim të madh, por si një organizatë bamirësie e regjistruar në Ontario, Canada, biznesi juaj do të marr një fletëpagesë tatimore për dhurimin tuaj, që mund të përdoret për të ulur taksën tuaj të të ardhurave korporative. Është një situatë ku të dyja palët fitojnë!

Mos e humbni këtë mundësi për të krijuar një ndikim pozitiv në komunitetin tonë dhe treguar mbështetjen tuaj për diversitetin dhe përfshirjen. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth mundësive të sponsorizimit dhe se si mund të përfshiheni.

Ju lutemi të na telefononi për të siguruar vendin tuaj të sponsorizimit:

Sado Memeti, Vice President – (416) 618-5526

Dardan Emini, Treasurer – (416) 833-1447

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

Help us make this year’s Eid Al-Fiter Dinner Party for the Albanian Muslim Society of Toronto a success! As a registered charity with charity number 119050037 RR 0001, we rely on the generosity of businesses and individuals to support our programs and events.

By sponsoring our dinner party, your business will receive valuable exposure to our community, as well as recognition on our website, social media, and event materials.

Not only will you be supporting a great cause, but as a registered charity in Ontario, Canada, your business will also receive a tax receipt for your donation, which can be used to reduce your corporate income tax. It’s a win-win!

Don’t miss out on this opportunity to make a positive impact in our community and showcase your support for diversity and inclusion. Contact us today to learn more about sponsorship opportunities and how you can get involved.

Please call to secure your sponsorship spot:

Sado Memeti, Vice President – (416) 618-5526

Dardan Emini, Treasurer – (416) 833-1447

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...