Darka E Fiter Bajramit | Eid AL-FITER DINNER | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

March 15, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Kemi nderin të ju informojmë që këtë vit Xhamia Shqiptare organizon Darkën e Bajramit për të gjithë familjet muslimane me daten 13 Pril 2024.

*Sqarim: Biletat mund ti bleni edhe në ditën e Bajramit, me 10 Pril, 2024 ne vendin e faljes së Bajramit.
*Sqarim: Bileta NUK do te shiten ne hyrje. Ju lutem bëni rezervimet më parë.

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

We are pleased to inform you that this year the Mosque will hold an Eid Al-Fiter Dinner on April 13th, 2024 for all Muslim families.

*Note: Tickets will also be sold on April 10th at the Eid banquet prayer.
*Note: Tickets will NOT be sold at the door during the event. Please make sure to secure your spot prior to the event.

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...