2024 elections for the ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO board of directors

April 22, 2024

(English below)
Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Ju lutem që të gjeni kohën për të ardhur dhe shprehur të drejtën tuaj për të votuar.
•Data: 28 Prill, 2024
•Ora: 11:00AM – 6:00PM
•Vendndodhja: 564 Annette St Toronto, ON M6S 2C2

Me respekt,
Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)
Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

Please find the time to come and express your right to vote.
•Date: April 28, 2024
•Time: 11:00AM – 6:00PM
•Location: 564 Annette St Toronto, ON M6S 2C2

With respect,
The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...

Falja Bajramit | Eid Prayer | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Falja Bajramit | Eid Prayer | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

(English below) Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto, Kemi nderin të ju informojmë se falja e namazit të Bajramit do të bëhet në Qendrën e Banketit Capitol më 10 Prill 2024 në orën 6:10. •Data: 10 Prill,...