Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

April 13, 2024

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner.

Companies:

A&R Plumbing & Mechanical Service – Agim Stermolli

Old Mill Bakery – Nazim Qafleshi

Beqiri Professional Corporation – Ylli Beqiri

Toronto Railing Install Inc. – Blerim Karamanoski

Zenith Glass And Mirror Inc. – Blerim Karamanoski

Alumiguard MFG Inc. – Blerim Karamanoski

Star Pelister Aluminum – Ardian Rushidovski

Adi Aliti Real Estate – Adnan Aliti

Novus Contracting Inc. – Suria Sej & Arbjam Pajtesa

B.E. Construction Ltd. – Suria Sej & Arbjam Pajtesa

Twin Eagle Group Ltd. – Erol Selmanovski

Alpine Ltd. – Bari Alimovski

F.C. Welding Inc. – Fazli Caka

Nev’s Garage Ltd. – Nevzat Shabani

Brothers Construction Group Inc. – Ridvan Aziri

Canadian Auto Performance – Dardan Emini

Complete Rehab Centre – Tony Kalsi

DBK Salon And Spa – Fari & Ferzulla Bekiri

Leedwood Ltd. – Edon Arapi

Toronto Premier Roofing – Besim Krasniqi

Pristine Printing Inc. – Luan Pristine

Albanian Muslim Society of Toronto (AMST)

Zoti ju bekoftë të gjithëve.

Related Articles

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...

Falja Bajramit | Eid Prayer | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Falja Bajramit | Eid Prayer | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

(English below) Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto, Kemi nderin të ju informojmë se falja e namazit të Bajramit do të bëhet në Qendrën e Banketit Capitol më 10 Prill 2024 në orën 6:10. •Data: 10 Prill,...