Falja e Kurban Bajramit / Eid Al-Adha Prayer – Sunday, June 16th 2024 – 4:50 AM

June 12, 2024

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Falja e namazit të Kurban Bajramit do të mbahet në Capitol Banquet Center adresa: 6435 Dixie Rd, Mississauga te Dielën 16 Qershor, 2024. Ceremonia fillon në orën 04:10 AM me faljen e mëngjesit, pastaj do të ketë ligjeratë nga Imami Adnan Berbatovci, ndërkaq falja e Bajramit do të bëhet në orën 6:30 AM. Xhamia Shqiptare ju uron festën e Kurban Bajramit duke e lutur Zotin e madhërishëm që kjo festë madhështore t’iu sjellë dashuri, lumturi begati dhe shëndet përtë gjithë. Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi ju dhe familjet tuaja.


Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami


Capitol Banquet Centre

6435 Dixie Road, Mississauga, ON, L5T 1XT

Te Dielën, 16 Qershor 2024

Namazi i Sabahut falet në 4:50 AM

Namazi i Kurban Bajramit falet në 6:30 AM

(Shqip më Lart)

Dear Members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

The Eid prayers will be held at Capitol Banquet Center Address: 6435 Dixie Rd, Mississauga, on Sunday, June 16th, 2024 the Ceremony starts at 4:10 AM with morning prayers, then there will be a lecture by Imam Adnan Berbatovci, and Eid prayers will take place at 6:30 am. The Albanian Mosque congratulates Eid Al-Adha, the feast of sacrifice, praying to God that this Glorious celebration brings you love, happiness, prosperity and health for all in your families. May the Peace, Mercy and Blessing of Allah be Upon You!

We look forward to seeing everyone there and may God bless you and your families.

Sincerely,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Capitol Banquet Centre

6435 Dixie Road, Mississauga, ON, L5T 1XT

Sunday, June 16, 2024

Morning Prayer Starts at 4:50 am

Eid Prayer Starts at 6:30 am

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...