Nata e Kadrit | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

April 3, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Me rastin e Natës e Madhe të Kadrit që ështe me vlerë më shumë se një mijë muaj, Xhamia Shqiptare fton të gjithë besimtaret në Iftar të Premten, 05 Prill 2024. Allahu na pranoftë agjerimin, namazin dhe lutjet. Manifestimi i nates së Kadrit do të fillon në ora 7:30pm.

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

In the event of the night of Qader that is worth a thousand months, the Mosque would like to extend an invite for Iftar to all believers on Friday, April 05, 2024. The event will begin at 7:30pm.

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...