Board of directors candidate application form | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

March 13, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Shoqëria Shqiptare Islame e Torontos fton individë me përvojë dhe të përkushtuar të aplikojnë për Bordin tonë të Drejtorëve. Ndani ekspertizën dhe pasionin tuaj duke plotësuar formularin tonë të aplikimit sot. Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim të qëndrueshëm.

Afati i Aplikimit: E diel, 14 Prill 2024 11:59 p.m.

Dita e Zgjedhjeve: E diel, 28 Prill 2024 në orën 11:00 a.m. – 5:00 p.m.

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për të aplikuar:

https://form.jotform.com/240558257689270

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

The Albanian Muslim Society of Toronto invites experienced and committed individuals to apply for our Board of Directors. Share your expertise and passion by completing our application form today. Together, we can make a lasting difference.

Application Deadline: Sunday, April 14, 2024 at 11:59 p.m.

Election Day: Sunday, April 28, 2024 at 11:00 a.m. – 5:00 p.m.

Please click the link below to apply:

https://form.jotform.com/240558257689270

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...