Falja Bajramit | Eid Prayer | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

April 7, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Kemi nderin të ju informojmë se falja e namazit të Bajramit do të bëhet në Qendrën e Banketit Capitol më 10 Prill 2024 në orën 6:10.

•Data: 10 Prill, 2024

•Koha: 06:10am

•Lokali: 6435 Dixie Road, Mississauga, ON, L5T 1XT

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

We are pleased to inform you that the Eid prayers will be held at Capitol Banquet Center on April 10th, 2024 at 6:10 AM.

•Date: Wednesday April 10th, 2024

•Time: 06:10 AM

•Location: 6435 Dixie Road, Mississauga, ON, L5T 1XT

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...