Eid Al-Fiter Dinner Event – Sunday, April 30th, 2023

April 8, 2023


We are pleased to inform you that this year the Mosque will hold an Eid Al-Fiter Dinner on April 30th, 2023 for all our members.

Price:
Under 4 years = Free
4 years – 10 years = $55.00
11 years+ = $85

Details:
Date:
Sunday April 30th, 2023 Start: 4:00pm
Location: Capitol Banquet Centre 6435 Dixie Rd
Mississauga, ON
L5T 1XT

Please call for the following board members to secure your spot:

 1. Sami Haziri
  o (647)890-4199
 2. Sado Memeti
  o (416)618-5526
 3. Vllaznim Sulejmani o (416)320-9903
 4. Dardan Emini
  o (416)833-1447
 5. Ardian Rushiti
  o (416)648-0282
 6. Ahmet Hoti
  o (416)625-2209
 7. Emulina Avdiu
  o (647)627-1231

*Note: Tickets will also be sold on April 21st at the Eid banquet prayer.
*Note: Tickets will NOT be sold at the door during the event. Please make sure to secure your spot prior to the event.

Kemi nderin të ju informojmë që këtë vit Xhamia Shqiptare organizon Darkën e Bajramit për të gjithë familjet muslimane me daten 30 Pril 2023


Cmimet e Biletave
:
Fëmijët Nën 4 vite = falas
4 vite deri në 10 vite = $55.00
11 vite plus = $85

Detaje:
Data: 30 Pril 2023 e diel
Ora: 16:00
Adresa: Capitol Banquet Centre 6435 Dixie Rd
Mississauga, ON
L5T 1XT

Ju lutem kontaktoni ne këta numra të telefonit që të bëni rezervimin e biletave.

 1. Sami Haziri
  o (647)890-4199
 2. Sado Memeti
  o (416)618-5526
 3. Vllaznim Sulejmani o (416)320-9903
 4. Dardan Emini
  o (416)833-1447
 5. Ardian Rushiti
  o (416)648-0282
 6. Ahmet Hoti
  o (416)625-2209
 7. Emulina Avdiu
  o (647)627-1231

*Sqarim: Biletat mund ti bleni edhe në ditën e Bajramit, me 21 Pril, 2023 ne vendin e faljes së Bajramit.
*Sqarim: Bileta NUK do te shiten ne hymje. Ju lutem beheni rezervimet më par.

Related Articles

ME FAT FITËR BAJRAMI

ME FAT FITËR BAJRAMI

Allahu ju shpërbleft me të gjitha të mirat e kësaj bote dhe botës tjetër. Zoti jua pranoft agjerimin, lutjet dhe veprat e mira!