Islamic lecture hosted by Imam Adnan Berbatovci – Saturday, November 26 at 6:30 PM

November 20, 2022

The Albanian Mosque invites you to

Islamic Lecture by Imam Adnan Berbatovci

Saturday November 26 at 6:30PM, after Isha Prayer

564 Annette St
Toronto, ON M6S 2C2

(English below)

Njoftim

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar Vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto e më gjerë.

Jeni të ftuar të merrni pjesë në një ligjëratë Islame të organizuar nga Imami ynë Adnan Berbatovci. Jeni të mirëpritur të na bashkoheni për namazin e jacisë në orën 6:20PM, e cila më pas do të pasohet nga ligjërata Islame.

Si komunitet mysliman shqiptar në GTA, është e rëndësishme që të mblidhemi së bashku për të vazhduar edukimin tonë rreth besimit tonë dhe të gëzojmë shoqërinë e njëri-tjetrit.

Me respekt,
Këshilli i Xhamisë dhe Imami.

(Shqip më lart)

Notice

As-salamu alaykum, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Mosque of Toronto and beyond.

You are invited to participate in an Islamic lecture hosted by our Imam Adnan Berbatovci. You are all welcome to join us for Isha prayer at 6:20PM which will then be followed by the Islamic lecture.

As the Albanian Muslim community in the GTA, it is important we gather together to further our education about our faith and enjoy one another’s company.

With respect,
The Board of the Mosque and the Imam.

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...