Eid al-Adha Picnic | Sunday, July 17th 2022 | 10:00AM

July 17, 2022

NJOFTIM

Të nderuar anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto,
Njoftoheni që pikniku festiv i Kurban Bajramit do të mbahet NESER, e dilen, 17 Korik, 2022 Në Richard’s Memorial Park.

Adresa: 804 Lakeshore Rd W, Mississauga, ON L5H 1E5 zona 5, me fillim në ora 10:00 AM.

Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi ju dhe familjet tuaja!

ANNOUNCEMENT

Dear members of the Albanian Muslim Society of Toronto,
Please be advised that the Eid al-Adha picnic will be held TOMORROW, Sunday, July 17, 2022 at Richard’s Memorial Park.

Address: 804 Lakeshore Rd W, Mississauga, ON L5H 1E5 zone 5, starting at 10:00 AM.

May the peace and mercy of Allah be upon you and your families!

Related Articles

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Dear Muslim Members of the AMST, We will be holding a women’s Potluck gathering on November 12, 2022 beginning from 3:00pm at the Albanian Mosque in Toronto. (Please feel free to bring your favourite treat) The purpose of this faithful gathering is to bring together...

History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...

Celebrate Mawlid with the Albanian Muslim Society

Celebrate Mawlid with the Albanian Muslim Society

(English below) Njoftim Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar Vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto e më gjerë.Jeni të ftuar të merrni pjesë ne manifestimin e Mevludit me rastin e Ditëlindjes së Muhamedit a s. Manifestimi do të mbahet ne...