CELEBRATE MAWLID | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

October 3, 2023

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,
Jeni të ftuar të merrni pjesë ne manifestimin e Mevludit me rastin e Ditëlindjes së Muhamedit a s. Manifestimi do të mbahet ne Xhaminë Shqiptare, ditë e Shtunë me datën 07. Tetor, 2023, duke filluar nga ora 7:00 pm, saktësisht pas namazit të akshamit.

Manifestimi do të përmbaj ligjeratë nga Imami Adnan Berbatovci, ilahi dhe kaside Islame nga Rasim Rasimi, si dhe Mevludin do ta kendojnë Imami, Haxhi Nexhmi Aliu dhe Rasim Rasimi.

P.S. Gjithashtu jeni të mirëpritur që të sjellni ndonjë ëmbëlsire apo ushqimi të thatë.

Mirë se vini dhe Urime Muaji i Mevludid.

Me respekt,
Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Mosque of Toronto,

You are invited to participate in Mawlid celebrations on the occasion of Prophet Muhammed’s (peace and blessings be upon him) birthday. The celebrations will be held in the Albanian Mosque of Toronto on Saturday, October 7, 2023, starting at 7:00PM after the sunset prayer.

The event will include a lecture by Imam Adnan Berbatovci.

P.S. You are also welcome to bring any sweets or dry food.

You are all welcome and Happy Month of Mawlid.

With respect,
The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...