Celebrate Mawlid with the Albanian Muslim Society

October 3, 2022

(English below)

Njoftim

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar Vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto e më gjerë.
Jeni të ftuar të merrni pjesë ne manifestimin e Mevludit me rastin e Ditëlindjes së Muhamedit a s. Manifestimi do të mbahet ne Xhaminë Shqiptare, ditë e Shtunë me datën 08. Tetor, 2022, duke filluar nga ora 7:00 pm, saktësisht pas namazit të akshamit.

Manifestimi do të përmbaj ligjeratë nga Imami Adnan Berbatovci, Kendim të ilahive nga Rasim Rasimi dhe Zylal Aliu, si dhe këndim i Mevludit nga Nexhmi Aliu dhe grupi i lartpërmendur.

P.S. Gjithashtu jeni të mirëpritur që të sjellni ndonjë ëmbëlsire apo ushqimi të thatë.

Mirë se vini dhe Urime Muaji i Mevludid.

Me respekt Këshilli i Xhamisë dhe Imami.

(Shqip më Lart)

Notice

As-salamu alaykum, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Mosque of Toronto and beyond.

You are invited to participate in Mawlid celebrations on the occasion of Prophet Muhammed’s (peace and blessings be upon him) birthday. The celebrations will be held in the Albanian Mosque of Toronto on Saturday, October 8, 2022, starting at 7:00PM after the sunset prayer. The event will include a lecture by Imam Adnan Berbatovci, Qu’ran recitals by Rasim Rasimi and Zylal Aliu, as well as singing of Mawlid by Nexhmi Aliu and the aforementioned group.

P.S. You are also welcome to bring any sweets or dry food.

You are all welcome and Happy Month of Mawlid.

With respect,
The Board of the Mosque and the Imam.

Related Articles

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Dear Muslim Members of the AMST, We will be holding a women’s Potluck gathering on November 12, 2022 beginning from 3:00pm at the Albanian Mosque in Toronto. (Please feel free to bring your favourite treat) The purpose of this faithful gathering is to bring together...

History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...

School of Islam – Begins Sunday, September 25, 2022

School of Islam – Begins Sunday, September 25, 2022

Esselamu alejkum, përshendetje te nderuar Xhemat i Xhamisë Shqiptare ne Toronto Ju njoftojmë që nga kjo e dielë data 25 Shtator 2022, duke filluar prej orës 11:00 am deri në 1:00 pm do të fillojmë mesim besimin për fëmijë ne Xhaminë Tonë. Mësimi do të fokusohet në...