Pikniku i Komunitetit Myslimane Shqiptar | Albanian Muslim Community Picnic

July 3, 2023

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Pikniku i organizuar nga Shoqata Myslimane Shqiptare e Torontos do të mbahet të dielën, më 06 gusht, 2023 duke filluar në orën 11:00 am në Parkun e Mississauga Valley, Zonat e Piknikut C & E.

Si një komunitet i gjallë dhe aktiv, ky piknik ofron një mundësi të shkëlqyer për të gjithë ne që të bashkohemi dhe të festojmë trashëgiminë, kulturën Shqiptare dhe besimin tonë të përbashkët. Jemi të vendosur për të krijuar një mjedis ku bashkëmoshatarët tanë myslimanë shqiptarë dhe të tjerë pa dallim mund të qëndrojnë së bashku, angazhohen dhe ndërtojnë lidhje më të forta brenda komunitetit tonë. Ky event premton të jetë një rast i gëzueshëm plot me të qeshura dhe ushqim falas tradicional shqiptar.

Ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj duke u regjistruar përmes listës së emailit më poshtë.

https://form.jotform.com/231425890589366

Presim me padurim të shohim të gjithë atje dhe Zoti t’ju bekojë ju dhe familjet tuaja,

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami


(Shqip më Lart)
Dear Members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

The Albanian Muslim Society of Toronto picnic event will be on Sunday, August 06, 2023, beginning at 11am at Mississauga Valley Park, Picnic Areas C & E.

As a vibrant and diverse community, this picnic provides an excellent opportunity for all of us to come together and celebrate our shared Albanian heritage, culture, and faith. We are excited to provide an environment where our fellow Albanian Muslims can connect, engage, and build stronger bonds within our community. This event promises to be a joyous occasion filled with laughter and delicious complimentary traditional Albanian food.

We kindly request that you confirm your participation by signing up through the email list below.

https://form.jotform.com/231425890589366

We look forward to seeing everyone there and may God bless you and your families,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Mississauga Valley Park – Picnic Areas C & E
1275 Mississauga Valley Blvd, ON L5A 3R8
Sunday August 06, 2023, | Starts at 11:00AM

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...