Latest News

Festa e Fitër Bajramit – 13 Maj, 2021

Festa e Fitër Bajramit – 13 Maj, 2021

NJ O F T I M Të nderuar anëtarë të Bashkësia Shqiptare Islame në Toronto, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Ju konfirmojmë që Festa e Fitër Bajramit është të Enjten me 13 Maj, 2021 Ky muaj i mëshirës na gjeti larg Xhamisë, na gjeti larg Iftareve tradicionale në Xhami,...

read more
Announcement / Njoftim

Announcement / Njoftim

Honorable member of the Albanian Muslim Society of Toronto, Following the recommendations coming from the Canadian public health authorities, such as municipal, provincial and federal level, the Albanian Mosque in Toronto continues to be closed and consequently like...

read more
Urime Festa a Kurban Bajramit

Urime Festa a Kurban Bajramit

 NJ O F T I M  Të nderuar anëtarë të Bashkësia Shqiptare Islame në Toronto, bashkëkombas, vllezër dhe motra.  U njoftojm që Festa e Kurban Bajramit është të Premten me 31 Korrik, 2020.  Shpresonim që ky Bajram do të na gjej në ambeintet e Xhamisë...

read more
Our Xhami is Reopening!

Our Xhami is Reopening!

NJ O F T I M Të nderuar anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Xhamia do të rihap dyert e saja duke filluar nga kjo e Premte me 17 Korrik 2020 për lutjet e së Premtës (Xhumasë). Rifillimi i lutjeve në Xhami do të bëhet nën...

read more
CRM – Website – Fitra

CRM – Website – Fitra

Announcement(CRM, Website, Fitra) “In the Name of God, The Beneficent, The Merciful”Honorable members of the Albanian Mosque in Toronto, donors, supporters, compatriots, brothers and sisters. Thank you and may God reward you with your continued support for enabling...

read more