Annual General Meeting | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

January 25, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Mbledhja e përgjithshme vjetore të BSHI-së:

•Data: 3 Mars, 2024

•Koha: 11:00am

•Lokali: 564 Annette St Toronto, ON M6S 2C2

Agjenda për mledhjën ështe një recitim i lutjeve nga Imami, deklerata e hapjës nga Presidenti, raporti i Sekretarit,

Raporti i pasqyrës financiare nga Arkatari, do te vazhdojm me pyetje dhe përgjigje, gjith ashtu dhe nje bised për zgjidhjet e adhërshme dhe propozim të kandidatav.

Me respekt,
Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Mosque of Toronto,

This is to invite you to attend the following:

Annual General Meeting of the AMST.

•Date: Sunday March 3rd, 2024

•Time: 11:00am

•Location: 564 Annette St Toronto, ON M6S 2C2

The agenda for the meeting will include a recital of prayer by Imam, President’s opening statement, Secretary report, financial statement by the Treasurer followed by an open questions period and discussion of the upcoming elections including proposals of candidates.

With respect,
The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...