Vaktia e Ramazanit | Ramadan Timetable ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

March 6, 2024

(English below)

Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto,

Ketu eshte Vaktia e Ramazanit – Imsakije ku dita e parë e Ramazanit fillon të Hënën më 11 Mars 2024 dhe përfundon të Martën më 9 Prill 2024. Fitër Bajrami do të jetë të Mërkurën më 10 Prill 2024.

Allahu na e lehtësoftë agjërimin e këtij Muaji të bekuar dhe na i pranoftë ibadetet tona.

Me respekt,

Këshilli i Xhamisë dhe Imami

(Shqip më Lart)

Peace and blessings be upon you, greetings dear brothers and sisters, members of the Albanian Muslim Society of Toronto,

The following is the Ramadan Timetable with the first day of fasting beginning on Monday March 11, 2024 and ending on Tuesday April 9,2024, with Eid being on Wednesday April 10, 2024.

With respect,

The Board of the Albanian Muslim Society of Toronto

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...