School of Islam – Begins Sunday, September 25, 2022

September 21, 2022

Esselamu alejkum, përshendetje te nderuar Xhemat i Xhamisë Shqiptare ne Toronto

Ju njoftojmë që nga kjo e dielë data 25 Shtator 2022, duke filluar prej orës 11:00 am deri në 1:00 pm do të fillojmë mesim besimin për fëmijë ne Xhaminë Tonë. Mësimi do të fokusohet në këto tematika:

Mësim lexim i Gjuhës Shqipe.
Mesime nga bazat e Fesë Islame
Mesim i shkronjave të Kuranit
Aktivitete tjera të lira

Mosha e nxënësve që preferohet të vijojnë mësim besimin eshte nga 7 deri në 14 vjeç.
Pas orarit të mësimit fëmijeve do tu servohet ushqim dhe pije.

Mirë se vini në klasën e Xhamisë, dhe na priftë e mbara nga i Madhi Zot.

Me respekt Këshilli i Xhamisë dhe Imami

Related Articles

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Dear Muslim Members of the AMST, We will be holding a women’s Potluck gathering on November 12, 2022 beginning from 3:00pm at the Albanian Mosque in Toronto. (Please feel free to bring your favourite treat) The purpose of this faithful gathering is to bring together...

History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...