Projekti per Xhamin e Re – New Mosque Project

January 1, 2019

Related Articles

ME FAT FITËR BAJRAMI

ME FAT FITËR BAJRAMI

Allahu ju shpërbleft me të gjitha të mirat e kësaj bote dhe botës tjetër. Zoti jua pranoft agjerimin, lutjet dhe veprat e mira!