Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

October 31, 2022

Dear Muslim Members of the AMST,

We will be holding a women’s Potluck gathering on November 12, 2022 beginning from 3:00pm at the Albanian Mosque in Toronto. (Please feel free to bring your favourite treat)

The purpose of this faithful gathering is to bring together our Albanian Muslim sisters in the community. We will have an open dialogue about the essential committees/groups that will play a vital role to enhance the future of our Mosque and members.

We look forward to hearing from you!

Don’t miss an opportunity to share your ideas.

May God bless you and your Families

AMST


Tё nderuar Antar,

Me datёn 12 Nentor, 2022 do tё mbajm njё organizim tё grave dhe vajzave, duke filluar nё ora 15:00 nё Xhaminё Shqiptare nё Toronto. (mundeniti te sjellni ushqimin e juaj te preferuar)

Ky organizim do tё mbahet pikrisht pёr te mledhur motrat tona shqiptare nё komunitet dhe tё hapum dialogun rreth tё ardhmen e Xhamis ton tё madhe nё Toronto. Me knaqёsi do ju degjojm.

Ju mirpresim, dhe lusim Zotin e Madherishum te ju bekoj ju dhe familjet tuaja.

AMST

Related Articles

History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...

Celebrate Mawlid with the Albanian Muslim Society

Celebrate Mawlid with the Albanian Muslim Society

(English below) Njoftim Esselamu alejkum, përshendetje të nderuar Vëllezër dhe motra, anëtarë te Xhamisë Shqiptare në Toronto e më gjerë.Jeni të ftuar të merrni pjesë ne manifestimin e Mevludit me rastin e Ditëlindjes së Muhamedit a s. Manifestimi do të mbahet ne...

School of Islam – Begins Sunday, September 25, 2022

School of Islam – Begins Sunday, September 25, 2022

Esselamu alejkum, përshendetje te nderuar Xhemat i Xhamisë Shqiptare ne Toronto Ju njoftojmë që nga kjo e dielë data 25 Shtator 2022, duke filluar prej orës 11:00 am deri në 1:00 pm do të fillojmë mesim besimin për fëmijë ne Xhaminë Tonë. Mësimi do të fokusohet në...