Urime Festa a Kurban Bajramit

July 30, 2020

 NJ O F T I M 

Të nderuar anëtarë të Bashkësia Shqiptare Islame në Toronto, bashkëkombas, vllezër dhe motra. 

U njoftojm që Festa e Kurban Bajramit është të Premten me 31 Korrik, 2020. 

Shpresonim që ky Bajram do të na gjej në ambeintet e Xhamisë mirpo për shkak të situatës së krijuar si pasoj e COVID-19 dhe duke respektuar rekomandimet që vijnë nga autoritetet Kanadeze te shëndetit publik, Xhamia nuk do të hapet për faljen e Kurban Bajramit! Lusim Zotin e Gjithmëshirshëm që kjo situatë, kjo sprovë të kalojë sa më parë dhe pa pasoja. Ashtu si edhe Bajramin e kaluar që të jemi sa me afër jush do të ketë një ligjeratë në rrjetet sociale nga ana e Imamit Adnan Berbatovci në kohën e faljes së Bajramit. 

Përkujtim vëllazëror që pagesa në vlerë prej $200 për Kurbana mundet të bëhet duke kontakruar personat në vijim: Imami Adnan Berbatovci: 647- 746-1322, Behadin Qafleshi: 647-856-4198, Kadrush Cani: 416-836-9750, Ferzi Bekiri: 416-455-1535, Zekirja Aliu: 647-628-6041 dhe Nuri Shefkiu: 647-261-6710 

Në emër të bordit drejtues dhe Imamit të Xhamisë Shqiptare në Toronto ju uroj ju dhe gjith besimtarëve mysliman Festën e Kurban Bajramit, këtë festë të Sakrificës e mirëkuptimit, harmonisë në familje dhe shtrirjes së dorës së solidaritetit ndërmjet njerëzve, dhe të gjithë atyre që kanë bërë nijet për të prerë Kurban të jetë i pranuar tek Zoti i Madhërishëm, Zoti i ruajt dhe bekoftë Shqiptarët kudo ndodhen ato. 

Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi ju dhe familjet tuaja! 

Bordi i Bashkësisië Shqiptare Islame në Toronto 


SHKARKO NJOFTIMIN / DOWNLOAD NOTICE

Related Articles

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Women’s Potluck Gathering – Saturday, November 12th, 2022

Dear Muslim Members of the AMST, We will be holding a women’s Potluck gathering on November 12, 2022 beginning from 3:00pm at the Albanian Mosque in Toronto. (Please feel free to bring your favourite treat) The purpose of this faithful gathering is to bring together...

History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...