Special Thank you to our SPonsors and the musicians performing at Our Eid Dinner

April 30, 2023

(English below)

Ne dëshirojmë të gjejmë një moment për të falenderuar sponsorët tanë bujarë për darkën e Bajramit të këtij viti. Dhe një falenderim për muzikantët që do të performojnë nesër.

Ju presim të gjithëve nesër në Darkën tonë të Bajramit!

Ju lutemi shikoni edhe menunë e darkës bashkangjitur.

Zoti ju bekoftë të gjithëve.

(Shqip më Lart)
We would like to take a moment to thank our generous sponsors for this year’s Eid dinner. And a thank you to the musicians that will perform tomorrow.

We look forward to seeing all of you tomorrow at our Eid Dinner!

Please also see the menu of the dinner attached.

May God bless you all.

Related Articles

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Eid al-fiter dinner Sponsors | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

With sincere appreciation, we acknowledge our sponsors for their generous support for tonights Eid Al-Fiter Dinner. Companies: A&R Plumbing & Mechanical Service - Agim Stermolli Old Mill Bakery - Nazim Qafleshi Beqiri Professional Corporation - Ylli Beqiri...

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Me Fat Fitër Bajrami | ALBANIAN MUSLIM SOCIETY OF TORONTO

Lumturia dhe begatia e Zotit të Madhëruar qoftë në familjet tuaja dhe më gjerë gjatë këtij.Gjithashtu Zoti i pagoftë të gjithe ata xhemat që ketë vit e gjallëruan Xhaminë tonë me ifare dhe tubime madheshtore. Mirë u takofshim ne Ramazanin tjetër, Allahu na pranoftë...