Ramadan Timetable 2023

Ramadan Timetable 2023

May Allah bless you abundantly during this Ramadan! Happy Ramadan to you and your loved ones. May God accept your prayers and fasts. Please see the Ramadan timetable attached below. RAMADAN TIMETABLE 2023 [ENGLISH] Përhajr Ramazani. Zoti ua pranoftë gjitha adhurimet!...
History of Xhami

History of Xhami

NJ O F T I M “Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit” Të nderuar anëtarë të Xhamisë Shqiptare në Toronto, donatorë, mbështetës, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Faleminderit dhe u shpërbleft i madhi Zot që me mbështetjen tuaj të vazhdueshme keni mundësuar...