Election Results – Rezultati Zgjedhjeve

Election Results – Rezultati Zgjedhjeve

NJOFTIM – ANNOUNCEMENT Të nderuar anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto Honorable members of the Albanian Muslim Society of Toronto Në bazë te raportit përfundimtar të zgjedhjeve të mbajtura me 31 Tetor 2021 nga ora 10:00 – 18:00, Based on the final...
Zgjedhjet – Elections – 2021

Zgjedhjet – Elections – 2021

NJOFTIM – ANNOUNCEMENT Të nderuar anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto, në mbledhjen e kuvendit të përgjithshëm të BSHI-së të mbajtur me 17 Tetor 2021, u vendos si më poshtë: Honorable members of the Albanian Muslim Society of Toronto, at the...
Festa e Fitër Bajramit – 13 Maj, 2021

Festa e Fitër Bajramit – 13 Maj, 2021

NJ O F T I M Të nderuar anëtarë të Bashkësia Shqiptare Islame në Toronto, bashkëkombas, vllezër dhe motra. Ju konfirmojmë që Festa e Fitër Bajramit është të Enjten me 13 Maj, 2021 Ky muaj i mëshirës na gjeti larg Xhamisë, na gjeti larg Iftareve tradicionale në Xhami,...